Castelló de Rugat

Situat als peus d’una icònica ermita ubicada en un verd paratge protegit i a una altura de 320 msnm trobem Castelló de Rugat, un poble de la comarca de la Vall d’Albaida amb molta història pel seu passat gerrer, el qual va arribar a donar nom al poble anys enrere (Castelló de les Gerres).

La tradició terrissera ha quedat molt arrelada i encara es poden trobar múltiples racons replets d’història repartits per tot el poble, els quals junt als també icònics espais com l’ermita, la Bassa de la Font, la Nevera o la Cisterna Medieval, o la mesquita fan una invitació a recórrer amb calma els carrers i entorns de la població que un dia fou residència de la famila Borja.

Un altre gran atractiu de Castelló són les seues festivitats, repletes de música, bon ambient i com no, tradició. A Castelló de Rugat es celebra la festa de Sant Antoni del Porquet amb el seu ja tradicional porrat, la Setmana Santa, les festes d’agost i les festes patronals al desembre.

Al nostre web de turisme trobaràs tot el que necessites conéixer per descobrir cada racó de Castelló de Rugat, des dels més antics monuments fins a les seues verdes sendes de muntanya.

https://www.turismecastelloderugat.com/